Semboyan telah Berbunyi Kita Tegakkan Panji Selogan

Kita adalah anak muda pengganti generasi masa kini. Negara telah di ambang politik tidak ketentuan dan satabil lagi kerana desakan vip politik yang hendak lari dari undang-undang negara. Kita sebagai Rakyat perlu memilih pemimpin yang adil dan saksama bukan pemimpin yang nakkan hak sama rata.

bankitlah wahai anak muda yang ada di seluruh negara ini. jangan lah mengalah untuk menghadapi sebarang acaman politik yang sudah tua. Kita ada idealogi sendiri yang lebih fresh dan matang jangan lah terlalu tegas dan tegak sahaja kita kena lembut dan dan bijak sana melaksanakan untuk rakyat kita.

Kita lahir bukan dari seorang politik, kita lahir dari jiwa rakyat yang pernah memberontak dan inginkan sesuatu yang lebih baik dan negara bebas dari kekejaman pemimppin atasan yang telah mengyalahgunakan kuasa duit negara demi rakyat.

Inikalilah peluang Rakyat Malaysia memilih kerajaan yang Bersih dan Stabil demi kemakmuran negara dan bangsa. Kita adalah negara yang berbilang bangsa yang aman selepas merdeka janganlah kita bersengketa demi menegakkan kesalahan orang lain.

Log masuk